Creëer een veilige werkomgeving binnen uw bedrijf met de juiste signalisatie en labels

Een veilige werkomgeving is prioritair binnen elk bedrijf, en daar helpt 2 Sign & Safe u graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met veiligheidssignalisatie. U vindt bij ons alle mogelijke signalisatieproducten zoals veiligheidslabels onder de vorm van verschillende pictogrammen, maar ook labelprinters om o.a. uw eigen pictogrammen af te drukken.

Waarom inzetten op veiligheidssignalisatie?

Het aanbrengen van veiligheidssignalisatie maakt deel uit van het veiligheidsbeleid van een bedrijf. De pictogrammen geven aan waar er gevaar is of communiceren bepaalde instructies. Door deze veiligheidspictogrammen op een weldoordachte manier aan te brengen daalt de kans op arbeidsongevallen en verhoogt u aanzienlijk de veiligheid in en rond uw bedrijf, voor zowel uw personeel als uw leveranciers en bezoekers. Het belang van degelijke industriële signalisatie mag dan ook niet onderschat worden.

Neem contact op

2 Sign & Safe, uw specialist in signalisatie

U wilt de veiligheid binnen uw bedrijf verhogen? Als specialist in veiligheidssignalisatie is 2 Sign & Safe hiervoor de geschikte partner. Naast een uitgebreid gamma aan signalisatieproducten geniet u bij ons van een professionele en persoonlijke service op uw maat:

  • Offerte-aanvragen worden altijd snel behandeld. Bovendien mag u altijd een persoonlijke offerte verwachten.
  • Na goedkeuring van de fotoproef worden de levertijden altijd gerespecteerd. Wij doen er alles aan om deze levertijden zo kort mogelijk te houden.
  • Een transparante, eerlijke en open communicatie vinden wij zeer belangrijk.
  • Na een eerste telefonisch contact volgt steeds een persoonlijke kennismaking.
  • Bij de installatie van een labelprinter geven wij een grondige opleiding zodat u onmiddellijk van start kan. Ook na de installatie kan u altijd op ons rekenen voor gratis extra opleidingen.

Verhoog de veiligheid in uw bedrijf met deze producten

Bij 2 Sign & Safe kan u rechtstreeks veiligheidslabels aankopen of u kan kiezen voor een labelprinter waarmee u zelf allerlei labels kan afdrukken.

Veiligheidsstickers en-labels , pre-made en op maat!

Premade veiligheidslabels

Wij leveren signalisatie op maat in diverse materialen, vormen en kleuren. Daarnaast vindt u in onze catalogus een volledig gamma veiligheids- en preventieartikelen, waaronder lockout – tagout systemen, leidingmarkeringADR-borden, pictogrammen en leidingmerkers met GHS.

R1

Professionele labelprinters

Met onze industriële labelprinters kan u zelf uw eigen labels maken zoals veelkleurige pictogrammen, barcodes, nummeringen, magazijnlabels, kabelmarkering, CE-typeplaatjes, leidingmarkering, teksten, GHS labels en zo veel meer.

Nieuwe gebods- en verbodstekens

Pikt-O-Norm ontwikkelde een aantal specifieke gebods- en verbodstekens om het verspreiden van ziektes tegengaan. Deze zijn verkrijgbaar als kunststof bordje (PP) of in stickervorm (vinyl).

Ontdek meer in onze COVID-brochure

Vloermarkering

Met deze markering laat u zien wat de te respecteren sociale afstand tussen personen is. We voorzien deze extra sterke vloerstickers van laminaat: ze hechten uitstekend en duurzaam op gladde vloeren en zelfs buitenshuis.

Ontdek meer in onze COVID-brochure
Veiligheidspicgr

Algemene instructies

Met duidelijke instructies laat je zien dat er specifieke hygiëneregels van toepassing zijn in een bepaalde zone.

Ontdek meer in onze COVID-brochure

Onze klanten vertellen

“Als ik denk aan 2 Sign & Safe, dan denk ik meteen aan een extreem goede klantvriendelijkheid. Als we een probleem hebben komen ze zo snel mogelijk langs op onze site om alles uitgebreid uit te leggen en nog wat extra tips and tricks te geven. Maar niet alleen dat maakt het leuk om 2 Sign & Safe als partner te hebben; ook de gebruiksvriendelijke software en betrouwbare printers zijn aangenaam om mee te werken.”

Adriaan De Paepe, planner Electrical Maintenance - Barry Callebaut

“Wij gebruiken de signalisatiestickers van 2 Sign & Safe om onze werkkoffers en handgereedschap te beveiligen. De samenwerking verloopt zeer vlot. Toen we assistentie nodig hadden konden we hen meteen telefonisch bereiken en werden we onmiddellijk verder geholpen zoals afgesproken tijdens de demo aan het begin van de samenwerking.”

Ludwig Van Laere, medewerker dienst Facility - Erasmus Hogeschool Brussel

“Ik ben zeer blij met de printer die ik kocht bij 2 Sign & Safe. Ik gebruik hem ondertussen al jaren om zelf veiligheidssignalisatie te maken. Met de aangepaste formaat- en snijfunctie maak ik de labels snel en makkelijk in de vorm die ik wil, en de opvallende kleuren van de geprinte pictogrammen komen steeds uitstekend tot hun recht. De klantenservice van 2 Sign & Safe is bovendien zeer snel en efficiënt in het geven van nuttig advies en tips.”

Vincent Mathieu, preventieadviseur en werfcoördinator - SNCB

"De ligging van 2 Sign & Safe is voor ons perfect, vlakbij de Antwerpse haven. Wij hebben normaal gezien altijd al onze labels, stickers en inktpatronen zelf op stock liggen. Moesten we toch om de 1 of de andere reden zonder zitten, is dit altijd snel geregeld. Heb je een technische vraag, 1 telefoontje en je bent snel geholpen. Over de service en kwaliteit hoor je ons niet klagen!"

Kris Sutherland, medewerker Total.

I would like to thank you for your kind assistance and patience in helping us get started with printing labels. I find the level of service from your side to be excellent and very welcoming.

Oliver Deane, Founder of Caffe Batavia

Bent u geïnteresseerd in veiligheidssignalisatie?

Contacteer ons vrijblijvend