Veiligheidspictogrammen

Op zoek naar veiligheidspictogrammen? Dan bent u bij 2 Sign & Safe aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met veiligheidspictogrammen. U vindt bij ons alle mogelijke signalisatieproducten zoals veiligheidslabels onder de vorm van verschillende pictogrammen. Daarnaast kunnen wij u ook labelprinters  aanbieden om o.a. uw eigen pictogrammen af te drukken.  Hebt u hulp nodig bij de keuze van de juiste veiligheidspictogrammen ? Had u graag een offerte gewenst?

Aarzel zeker niet ons vrijblijvend te contacteren.

Contacteer ons!

Veiligheidspictogram

Professionele veiligheidspictogrammen?

Nood aan professionele pictogrammen rond veiligheid, één adres, 2 Sign & Safe nv!

Wij leveren uw pictogrammen op maat, in diverse materialen, vormen en kleuren. Al onze veiligheidsstickers voldoen aan alle wettelijke normen. Naast de pictogrammen bieden wij u via onze catalogus een volledig gamma aan veiligheids- en preventieartikelen, waaronder lockout – tagout systemen, vloerbelijning, verkeersborden, transportlabels e.d.

Veiligheidspictogrammen

 

Veiligheidspictogrammen van 2 Sign & Safe

Het gebruik van pictogrammen verhoogt de veiligheid op uw werkvloer en bedrijfsterrein. Dankzij een doordachte aanpak verlaagt u de kans op arbeidsongevallen. Daarom is het belangrijk gebruik te maken van een degelijke industriële pictogrammen die de veiligheid van uw personeel, uw bezoekers en uw leveranciers garandeert in en rond uw bedrijf.

‘2 Sign & Safe, uw partner in signalisatie!’

 

Bij 2 Sign & Safe kan u terecht voor al uw veiligheidssignalisatie. Ons assortiment omvat zowel pictogrammen, maar ook een volledig gamma aan veiligheids- en preventieartikelen.

Hieronder vallen oa. Masterlock sloten, lockout – tagout systemen, vloerbelijning, verkeersborden, transportabels e.d.

Wenst u pictogrammen op maat , aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

 

Veiligheidsstickers en-labels , pre-made en op maat!

Veiligheidspictogrammen en -labels, premade en op maat

Wij leveren signalisatie en veiligheidspictogrammen op maat. U kunt bij ons kiezen uit legio materialen, vormen en kleuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast veiligheidspictogrammen op maat, kunt u uiteraard ook kiezen uit onze catalogus.

Labeltoestellen

Veiligheidsstickers zelf printen?

Met onze industriële labelprinters kunt u zelf uw eigen veiligheidspictogrammen en verschillende soorten labels maken. Voorbeelden zijn pictogrammen, barcodes en kabelmarkering, en nog veel meer.

Onze klanten vertellen

“Als ik denk aan 2 Sign & Safe, dan denk ik meteen aan een extreem goede klantvriendelijkheid. Als we een probleem hebben komen ze zo snel mogelijk langs op onze site om alles uitgebreid uit te leggen en nog wat extra tips and tricks te geven. Maar niet alleen dat maakt het leuk om 2 Sign & Safe als partner te hebben; ook de gebruiksvriendelijke software en betrouwbare printers zijn aangenaam om mee te werken.”

Adriaan De Paepe, planner Electrical Maintenance - Barry Callebaut

“Wij gebruiken de signalisatiestickers van 2 Sign & Safe om onze werkkoffers en handgereedschap te beveiligen. De samenwerking verloopt zeer vlot. Toen we assistentie nodig hadden konden we hen meteen telefonisch bereiken en werden we onmiddellijk verder geholpen zoals afgesproken tijdens de demo aan het begin van de samenwerking.”

Ludwig Van Laere, medewerker dienst Facility - Erasmus Hogeschool Brussel

“Ik ben zeer blij met de printer die ik kocht bij 2 Sign & Safe. Ik gebruik hem ondertussen al jaren om zelf veiligheidssignalisatie te maken. Met de aangepaste formaat- en snijfunctie maak ik de labels snel en makkelijk in de vorm die ik wil, en de opvallende kleuren van de geprinte pictogrammen komen steeds uitstekend tot hun recht. De klantenservice van 2 Sign & Safe is bovendien zeer snel en efficiënt in het geven van nuttig advies en tips.”

Vincent Mathieu, preventieadviseur en werfcoördinator - SNCB

Bent u geïnteresseerd in veiligheidssignalisatie?

Contacteer ons vrijblijvend