Home > Nooddouches

Nooddouches

Foto oogdouche

Een ander belangrijk aspect binnen de veiligheid en dan zeker binnen de chemische industrie is o.a. de aanwezigheid van nooddouches. Nooddouches bieden bescherming in geval van onbeschermde en onvoorziene aanraking met bijtende, brandbare of chemische producten, waarbij het onmiddellijk afspoelen ervan noodzakelijk is voor het garanderen van de veiligheid van een persoon of meerdere personen. De nooddouches hebben hun waarde reeds bewezen in de gehele chemische industrie, afvalverwerkende industrie, de scheepsbouw alsook in de off-shore toepassingen.

2 Sign & Safe kan u verschillende soorten van deze douches aanbieden. Vorstvrije nooddouches, tankdouches, douches met oogspoeling,… Onze nooddouches onderscheiden zich vooral door hun functionaliteit, robuuste uitvoering, lange levensduur en betrouwbaarheid. Daarenboven bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan oogdouches aan.

Wenst u hierover meer informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Wij bezorgen u een gepersonaliseerde offerte.