Krimpkousen

Krimpkousen en Wire-wraps

Bent u op zoek naar draad -en kabelcodering ? Dan bent u bij 2 Sign & Safe aan het juiste adres!

Een krimpkous is een dunne, flexibele slang die de eigenschap heeft dat deze bij verhitting krimpt in diameter. Het materiaal krimpt niet of nauwelijks in de lengte.Krimpkousen

Meestal worden krimpkousen gebruikt als elektrisch isolatiemateriaal . Hierbij worden soldeer- of krimpverbindingen, zoals een soldeerverbinding tussen twee stroomdraden of van een stroomdraad aan een soldeerlip, door de kous nauw omsloten . Het materiaal oefent tijdens het krimpen geen noemenswaardige krachten uit, het voegt zich naar de vorm die het omsluit.

Een andere toepassing is het bijeen houden van draadbundels, waarbij de flexibiliteit van het geheel sterk wordt beperkt, aangezien gekrompen krimpkous in stugheid sterk toeneemt.

Krimpkousen zijn leverbaar in tal van doorsnede-maten, en elk in uiteenlopende kleuren.

Ze zijn tevens verkrijgbaar met verschillende krimpverhoudingen, uitgedrukt in de diameter vóór krimpen en de diameter die na krimpen te bereiken is.

Contacteer ons!

Professionele Wire-wraps

Nood aan wire -wraps? Eén adres, 2 Sign & Safe nv!

Transparante wire-wraps, ook wel wikkellabels genoemd, zorgen voor een nauwsluitende, zelf-laminerende beschermlaag die bestand is tegen olie, water en oplosmiddelen. Uw kabelcodering / kabelmerker blijft hierdoor goed beschermd onder de meest extreme omstandigheden.

De labels kunnen voor boven- en ondergrondse toepassingen worden gebruikt en zijn beschikbaar in vier verschillende afmetingen om zo aan al uw voorwaarden te voldoen.

Wire - wraps

Krimpkousen assortiment

Onze krimpkousen en wire-wraps zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en formaten.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de beste materialen voor uw toepassingen.

Krimpkousen in tal van kleuren

Krimpkousen en Wire-Wraps zelf bedrukken?

Met onze industriële labelprinters kunt u zelf uw eigen wire-wraps en krimpkousen bedrukken . Wij hebben een ruim assortiment aan kleuren en afmetingen.

Neem zeker contact op met ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Krimpkousen zelf bedrukken

Bent u geïnteresseerd in veiligheidssignalisatie?

Contacteer ons vrijblijvend